Rondreis Java

Deze rondreis op Java is een voorbeeld en geeft een indicatie van de mogelijkheden en bezienswaardigheden. Uiteraard is een rondreis geheel op uw wensen en behoeften afgestemd en kunnen wij daarom geheel voor u op maat maken. Het is dan ook helemaal aan u om te starten in Jakarta, Surabaya, Yogyakarta, Denpasar of welke andere plaats dan ook. Vanaf uw aankomstplaats worden de bestemmingen in overleg met u bepaald, uiteraard in het door u aangegeven beschikbare tijdbestek en reistempo. U kunt uw persoonlijke wensen en ideeën aan ons doorgeven en wij passen de reis hierop aan. Deze reis kent geen vast vertrekdata en kan op ieder moment worden gemaakt.

Dag een & twee

Na aankomst in Jakarta en als u bent bijgekomen van de reis, gaat de rondreis beginnen! Er zijn verschillende bezienswaardigheden in deze miljoenenstad zoals het Nationaal Monument, de lokale vismarkt (pasar ikan) en de historische Sunda Kelapa haven.

Hierna vervolgt de route zijn weg langs Bogor. Bogor staat bekend om zijn prachtige botanische tuinen gelegen rondom het paleis ‘Buitenzorg’. Het is ook mogelijk om het safari park ‘Taman Safari’ te bezoeken. Voor een aanrader indien u met kinderen reist.

Hierna rijdt u via Puncak naar Bandung. Tijdens deze rit heeft u een prachtig uitzicht over de uitgestrekte theeplantages.

De allermooiste routes afgestemd op uw eigen wensen

Dag drie & vier

Een mooie bezienswaardigheid nabij Bandung is ‘Kawah Putih’  ofwel de ‘Witte Krater’. Een fel-turquoise zwavelmeer met mysterische witte dampen erboven.

Wie houdt van zang en dans en de Javaanse cultuur beter wil leren kennen, is een bezoekje aan Bandung Angklung Ujo de moeite waard. Op deze muziekschool worden kinderen opgeleid in traditionele dans en muziek en kunt u hier genieten van een optreden.

Een ander uitstapje kunt u maken naar de Ciater Hot Springs. Warmwaterbaden waar u heerlijk in kunt ontspannen.

Dag vijf & zes

Pangandaran is een mooie en knusse kustplaats met één van de beste stranden in Java met prachtige natuur in de omgeving. Zo kun je een boottocht maken over de ‘Green Canyon’. Dit is een deel van de Cijulang rivier en omgeven met prachtig bekleedde rotspartijen.

© 2018 - Java Bali Rondreis