Privéchauffeur Java

Bali en Java lenen zich bij uitstek voor een schitterende rondreis om op deze manier kennis te maken met de cultuur en bevolking. Er zijn heel veel mogelijkheden om dit te organiseren maar om natuur en cultuur echt te ontdekken heeft het samenstellen van uw eigen dagprogramma, samen met het bepalen van uw eigen reistempo, natuurlijk veruit de voorkeur.

Ik – Paul Sebo – bied reizigers de gelegenheid om een flexibel programma en dito dagindeling samen te stellen. U wil veel zien en beleven en toch ook het gevoel hebben te genieten van een tropische vakantie. Ik ben een Nederlands sprekende chauffeur en tevens gids  met meer dan 30 jaar reiservaring en zorg ervoor dat u kunt genieten van een onvergetelijke reis door Java en/of Bali.

De allermooiste routes afgestemd op uw eigen wensen

Prambanan

prambanan

Kawah Ijen

Tirta Empul

pura tirta empul

Pasar

pasar Java

Privéchauffeur Java & Bali

Het is helemaal aan u om te starten in Jakarta, Surabaya, Yogyakarta, Denpasar of welke andere plaats dan ook. Vanuit uw vertrekadres worden de bestemmingen, in overleg met u, bepaald uiteraard in het door u aangegeven beschikbare tijdbestek en reistempo. Verderop geef ik u een aantal ideeën om de trip samen te stellen.

Afhankelijk van de gekozen route ontbreken de hoogtepunten natuurlijk niet op deze Indonesië reis zoals; Bogor, Bandung, Yogyakarta en Malang met de bekende bezienswaardigheden zoals; Diëng plateau, Green Canyon, Borobudur, Prambanan, Paleis van de Sultan, rijstvelden, thee- en koffieplantages en het bezoeken van verschillende fabriekjes gespecialiseerd in batik en zilver. Maar het meest enerverende is natuurlijk de kennismaking met de plaatselijke bevolking in haar dagelijks leven, wat zich afspeelt buiten de toeristische kernen.

Afhankelijk van het aantal personen wordt de meest geschikte auto(bus) ingezet die natuurlijk is voorzien van airco. Of ik in de gewenste periode beschikbaar ben, kunt u navragen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@javabalirondreis.nl.

Mogelijkheden

Rondreis Java

Alles blijft maatwerk. De rondreis kan worden verzorgd op Java of een combinatiereis Java en Bali. Onderstaand vindt u een overzicht van de highlights van uw rondreis op Java.

  • Beklim de Bromo-vulkaan in de vroege ochtend en geniet van een magische zonsopgang
  • Bezoek het Boeddhistisch tempelcomplex Borobudur (als u vroeg gaat, kunt u de zon zien opkomen vanachter de stoepa’s!)
  • Bezoek het grootste Hindoeïstische tempelcomplex van Indonesië; de Prambanan
  • Beklim de zwavelvulkaan Kawah Ijen. ‘S nachts kunt u zelfs getuige zijn van het bekende ‘blue fire’

Uiteraard is alles bespreekbaar en wordt aangepast op uw wensen. Neem gauw een kijkje voor  het gehele Java rondreis reisschema.

Rondreis Java & Bali

Na uw rondreis op Java maakt u met de ferry een oversteek naar het Hindoeïstische eiland Bali. Ook Bali heeft een scala aan prachtige bezienswaardigheden. Hieronder een greep uit de highlights op Bali.

  • Ontdek magisch en rustig Noord-Bali en spot wilde dolfijnen tijdens een prachtige zonsopgang
  • Bezoek de Jatiluwih rijstvelden (UNESCO werelderfgoed!)
  • Bekijk de magische zonsondergang bij de Pura Tanah Lot tempel
  • Ontdek de onderwaterwereld bij Menjangan Island
  • Maak kennis met het culturele hart van Bali; Ubud (en breng een bezoekje aan het Monkey Forest en de Tegenungan waterval)

Dit zijn slechts een aantal bezienswaardigheden op het mooie Bali. Ook hiervoor geldt dat alles bespreekbaar is. Bekijk snel het hele Java & Bali rondreis reisschema.

© 2018 - Java Bali Rondreis